Nieuwe contactpersoon regio ’t Gooi: Yvonne van Zon

Yvonne van Zon UWassistent

Vanaf 1 oktober is Yvonne van Zon onze nieuwe contactpersoon in de regio ’t Gooi. Zij staat voor u klaar om passende ondersteuning te vinden, op basis van uw wensen. Wij stellen Yvonne graag aan u voor.

Even voorstellen

Yvonne woont met haar hondje in Loenen aan de Vecht, aan de rand van ’t Gooi. Hier geniet zij van de ruimte en de natuur na jarenlang in de stad te hebben gewoond. Yvonne wandelt graag met de hond en doet aan yoga.

Na haar studies Sociologie en Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, heeft ze jarenlang binnen de hulpverlening gewerkt in verschillende functies en organisaties. Ook in het buitenland heeft ze de nodige werkervaring opgedaan, zo deed ze ontwikkelingswerk in Mongolië en werkte ze als jeugdbeschermer in Nieuw-Zeeland.

Regelen van goede ondersteuning

Yvonne brengt graag vraag en aanbod op een toegankelijke manier bij elkaar. Het regelen van goede ondersteuning en het bij elkaar brengen van klant en dienstverlener, geeft haar veel voldoening. Wanneer zowel de klant als de dienstverlener tevreden zijn, is zij dat ook.

Yvonne is betrouwbaar, vriendelijk, flexibel en betrokken. Daarnaast heeft ze altijd al grote affiniteit gehad met ouderen. Haar betrokkenheid en organisatievermogen, maken haar de juiste contactpersoon voor UWassistent. Zij voelt zich dan ook helemaal op haar plek.

Yvonne heeft nog een boodschap voor haar (potentiële) klanten: ‘Gun uzelf een goede kwaliteit van leven. Ik help u graag door met u mee te denken en de juiste ondersteuning te bieden terwijl u de regie in eigen handen houdt. Neemt u gerust contact met mij op!’

Wij wensen Yvonne veel succes in haar nieuwe functie als persoonlijke contactpersoon! Bent u op zoek naar gemak en ondersteuning aan huis in regio ‘t Gooi? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan.

Kosteloos en geheel vrijblijvend

Reacties