Annelies van den Hombergh: de nieuwe contactpersoon in regio Oosterhout, Dongen, Waalwijk e.o.

Annelies van den Hombergh

Vanaf 1 januari 2022 is Annelies van den Hombergh de nieuwe contactpersoon in Dongen, Oosterhout, Made, Drimmelen, Tilburg Reeshof, Kaatsheuvel, Waalwijk en Gilze-Rijen. Zij staat voor u klaar om passende ondersteuning te vinden. Vandaag stellen we Annelies aan u voor.

Even voorstellen

Annelies woont in Bavel en heeft drie kinderen. Ze gaat graag wandelen met de hond, gezellig op pad met de kinderen en uit eten met vrienden. Annelies heeft een hele tijd als directie-assistent gewerkt bij het bedrijf van haar man. Daarna ging ze aan de slag als begeleider van ouderen. Ze heeft zelfs ook een tijdje als begeleider via UWassistent gewerkt. Zo kwam ze in aanraking met zelfstandig wonende ouderen en zag ze hoeveel je voor een ander kan betekenen door de juiste ondersteuning te bieden.

‘Uw welzijn is mijn zorg!’

Annelies omschrijft zichzelf als een echt mensenmens en houdt van persoonlijk contact. Ze staat bekend als een regelaar en staat altijd voor een ander klaar. De dankbaarheid en blijdschap die ze heeft mogen zien bij het verzorgen van ouderen, zal haar altijd bijblijven. Daarom heeft ze ervoor gekozen om aan de slag te gaan als persoonlijke contactpersoon bij UWassistent. Ze hoopt zo nog meer ouderen te kunnen ondersteunen bij het langer zelfstandig thuis wonen.

‘Geen vraag is mij te gek en ik probeer altijd een passende oplossing te vinden. Uw welzijn is mijn zorg!’

Wij wensen Annelies veel succes en plezier als persoonlijke contactpersoon! Bent u zelf woonachtig in de regio Oosterhout/Dongen of Waalwijk en wilt u weten wat Annelies voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan.

Kosteloos en geheel vrijblijvend

Reacties