Nieuwe vestiging: Louise Welles gestart als contactpersoon in regio Friesland!

Louise Welles UWassistent

Begin juni is onze nieuwe persoonlijke contactpersoon Louise Welles gestart in regio Friesland. Met deze nieuwe vestiging blijft de landelijke dekking van UWassistent gewaarborgd. Wij werken met vaste contactpersonen, een aanspreekpunt uit uw eigen regio waar u op kunt terugvallen. De contactpersonen zijn betrokken en regelen dienstverlening aan huis.

Vandaag stellen we onze nieuwe contactpersoon Louise aan u voor!

Even voorstellen

Louise woont samen met haar man Arjo, zoon Mats en kat Lio in de binnenstad van Leeuwarden. Ze runnen daar een eetcafé. Ook haar dochter woont in dezelfde stad. Louise kookt graag, ook voor het eetcafé. Een van haar andere hobby’s is het oplossen van sudoku’s.

Binnen haar studie heao Economisch-Juridisch koos Louise de afstudeerrichting Personeel & Organisatie. Later volgde ze de hbo-module Ouderenzorg. Ze werkte tien jaar bij Randstad Uitzendbureau. In haar werk had ze veel contact met zorginstellingen, ziekenhuizen en uitzendkrachten in de zorg. Het was haar taak om uitzendkrachten te matchen aan instellingen en ziekenhuizen. De afgelopen jaren werkte ze als HR-adviseur.

Luisteren, analyseren, verbinden

Steeds meer ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Er is behoefte aan ondersteuning, maar wel met behoud van regie. UWassistent voorziet in deze behoefte. ‘Ouderen hebben daarnaast behoefte aan één vaste contactpersoon, die snel kan schakelen. Iemand die toegankelijk is’, legt Louise uit.

Louise zet haar brede werkervaring in om de juiste dienstverlener voor u te vinden. Een dienstverlener die echt bij u past. Daarnaast is zij betrokken en toegankelijk. U kunt met al uw vragen bij haar terecht. Louise luistert naar uw wensen, analyseert en legt verbindingen. Met haar netwerkvaardigheden brengt ze de juiste mensen bij elkaar. Een echte spin in het web. ‘Ik wil ouderen ontzorgen’, aldus Louise. ‘Aan de andere kant wil ik iets betekenen voor werkzoekenden.’

‘Hier moet ik voor gaan’

Louise wilde al jaren aan de slag in de ouderenzorg en onderzocht zelfs de mogelijkheid om een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen op te zetten. Ze liep ook stage bij zo’n woonvorm. Uiteindelijk heeft ze een andere weg gekozen. ‘Toen UWassistent op mijn pad kwam, dacht ik: dit moet zo zijn, hier moet ik voor gaan. Ik kan iets gaan betekenen voor de doelgroep waar ik me verbonden mee voel’, vertelt ze.

Louise is sinds 1 juni actief als persoonlijke contactpersoon. ‘Ik begrijp dat ondersteuning vragen, voelt als een stukje onafhankelijkheid weggeven. Daarom zorg ik ervoor dat u zelf de regie houdt. U bepaalt!’ UWassistent levert maatwerk, uw wensen staan centraal. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

‘Ik ga voor tevreden klanten én hulpen. Mensen bij elkaar brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat is mijn uitdaging, die ik graag samen met u aanga. Ik zal er alles aan doen om uw behoeften in kaart te brengen en te vervullen.’

Wij wensen Louise veel succes en plezier in haar nieuwe functie als persoonlijke contactpersoon! Bent u op zoek naar gemak en ondersteuning aan huis in regio Friesland? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

Kosteloos en geheel vrijblijvend

Reacties