Vers aan Tafel: voedzame maaltijd aan huis

Samenwerking met Vers aan Tafel

Vandaag vertellen wij u graag over onze samenwerking met Vers aan Tafel. Vers aan Tafel is de ambachtelijke maaltijdservice die voorziet van een lekkere maaltijd aan huis. Daarnaast staan zij ook voor persoonlijke aandacht en service. Hoe ze dat doen? Dat leest u in dit artikel.

Keuze uit meer dan 150 maaltijden

Al meer dan vijftien jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel op ambachtelijke wijze de lekkerste maaltijden. Alles komt vers uit de pan en blijft vers. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. Vers aan Tafel kiest voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen. Grondstoffen van lokale telers, zoveel mogelijk seizoensgroenten en vis uit duurzame vangst bijvoorbeeld. Met meer dan 150 maaltijden inclusief kleine porties en dieetmaaltijden (zoals zoutarm en gemalen maaltijden) kunt u eindeloos variëren en iedere dag genieten van een smakelijke maaltijd. Er zit altijd wel iets bij wat u lekker vindt!

Aandacht geeft smaak

Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. Vers aan Tafel werkt met een klein hecht team. De vaste klanten waarderen de vertrouwde gezichten en zijn blij als hun bezorger de maaltijden tot in de vriezer bezorgt. Zij zetten graag nét dat stapje extra. Zo maken de bezorgers van Vers aan Tafel graag een praatje aan de deur en verrassen ze de klanten regelmatig met bijvoorbeeld een verjaardagskaartje of een andere leuke attentie.

Ook genieten van een verse maaltijd aan huis?

Als lid van UWassistent ontvangt u 6,5% korting op de maaltijden (m.u.v. de Proefbox en Seizoensbox). Voor € 4,63 heeft u al een heerlijke maaltijd!

Kost het u moeite om dagelijks een gezonde en lekkere warme maaltijd te bereiden? Dan is de maaltijdservice van Vers aan Tafel wellicht iets voor u. Neem contact op met uw vaste contactpersoon of met het hoofdkantoor op nummer 085 – 2013072. U kunt ook direct ons formulier invullen, zodat Vers aan Tafel contact met u kan opnemen.Reacties