Maak kennis met Bart!

Interview met Bart

Bij UWassistent werken niet alleen persoonlijke assistenten. Op het hoofdkantoor zitten diverse collega’s die dagelijks verschillende werkzaamheden doen. Eerder hebben Bas en Geert al wat vragen beantwoord en vandaag stellen we jullie voor aan Bart!

1. Wat is jouw rol binnen UWassistent?

Mijn rol binnen UWassistent is op het gebied van design. Ik ontwerp de verschillende nieuwsbrieven die verzonden worden naar de klanten en dienstverleners. Verder ontwerp ik al het drukwerk zoals brochures, flyers, banners, visitekaartjes en meer. Daarnaast ontwerp ik ook de verschillende online elementen voor op de website en/of social media. Recentelijk zijn wij begonnen met het maken van verschillende video’s voor UWassistent. Zo blijven wij bij UWassistent onszelf vernieuwen.

2. Welke persoon of welk bedrijf inspireert jou?

Een bedrijf dat bij ons (het Brouwhuis in Breda) in hetzelfde pand zit genaamd The Communication Company. Zij maken en bedenken enorm gave campagnes, die ik zelf altijd erg leuk vind om te zien.

3. Jouw werkdag is goed als…

Mijn werkdag is goed als ik samen met mijn collega’s weer iets leuks heb bedacht en ontworpen. En daar vervolgens positieve feedback op krijg van onze persoonlijke assistenten, klanten en dienstverleners!

4. Wat is nu echt kenmerkend of karakteristiek voor UWassistent?

Wij bieden persoonlijke ondersteuning aan huis door middel van onze persoonlijke assistenten, die bij de klant langskomen om de hulpvraag te inventariseren. Zij gaan vervolgens op zoek naar de beste bijpassende dienstverlener.

5. Wie wil je met de website of de door jouw ontworpen brochures vooral aanspreken?

Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft. Drukke jonge gezinnen, senioren, mensen met een beperking en andere hulpbehoevende mensen. Wij bieden dienstverlening aan ter ondersteuning maar ook voor het gemak. Dit zorgt ervoor dat wij een brede doelgroep willen aanspreken met onze website en de verschillende brochures. Je moet er als ontwerper rekening mee houden dat veel verschillende mensen het zullen gaan lezen en zien.

Reacties