Nieuwe samenwerking: UWassistent en Groene Kruis Ledenorganisatie

UWassistent werkt samen met Groene Kruis Ledenorganisatie

Vanaf 1 november werkt UWassistent samen met Groene Kruis Ledenorganisatie. Groene Kruis leden krijgen korting op verschillende diensten van UWassistent, zoals huishoudelijke hulp, tuinhulp én gezelschap/ begeleiding. Groene Kruis Ledenorganisatie heeft maar liefst 73.000 leden woonachtig in Midden- en Noord-Limburg. We hopen dat we met deze samenwerking nog meer mensen kunnen helpen met ondersteunende diensten!

Over Groene Kruis Ledenorganisatie

Met de diensten van Groene Kruis Ledenorganisatie houdt u de regie over eigen leven. Zo ondersteunen ze bij het zelfstandig en comfortabel leven in de eigen leefomgeving. Ook voor allerlei zaken op het gebied van welzijn, zorg en zelfstandig thuis blijven wonen, kunt u bij Groene Kruis Ledenorganisatie terecht.

Ook wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Daarom sluiten onze doelen mooi aan bij die van Groene Kruis Ledenorganisatie. Wij zijn dan ook blij met deze samenwerking, waardoor we nog meer mensen kunnen helpen door het aanbieden van gemaksdiensten.

Heeft u interesse in een van de diensten van UWassistent, zoals een huishoudelijke hulp, tuinhulp óf gezelschap/begeleiding? Maak dan een afspraak met een contactpersoon bij u uit de buurt voor een vrijblijvende kennismaking. Hierbij worden uw wensen besproken en kunnen we vervolgens voor u op zoek naar een passende dienstverlener.Reacties