Elise van der Burgt: nieuwe vestiging in de regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen én Renkum

Elise van der Burgt

UWassistent mag weer een nieuwe franchisenemer verwelkomen! Vanaf 1 november is Elise van der Burgt vaste contactpersoon voor de regio Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen én Renkum. In deze blog leert u haar een beetje beter kennen.

Over Elise

Elise is getrouwd en heeft twee kinderen; dochter Imane en zoon Bastiaan. Haar vrije tijd besteedt ze vooral aan haar kinderen: ze spelen graag spelletjes, gaan bijna iedere week naar de bibliotheek, knutselen of kijken samen een film. Zelf loopt ze twee keer per week hard en leest 's avonds graag een boek.

Elise is geboren en getogen in Oosterhout, Noord-Brabant. Voor haar studie Voeding en Gezondheid is zij in 1997 vertrokken naar Wageningen, waar ze afstudeerde in gezondheidsvoorlichting. Uiteindelijk, waar ze ook terechtkwam, draaide het altijd om regelen, organiseren en het helpen van anderen. Zo heeft ze onder andere gewerkt als junior onderzoeker, gezondheidsbevorderaar en communicatieadviseur.

Waarom UWassistent?

In 2019 is Elise haar eigen bedrijf begonnen: Dag oude dag - praktische ondersteuning voor ouderen. Bij UWassistent delen wij dezelfde visie: het helpen en ondersteunen van ouderen. Graag sloot ze zich dan ook bij ons aan, zodat ze nóg meer mensen kan helpen. Ze vindt het leuk om ouderen te bezoeken en ze is goed in plannen en organiseren, bij UWassistent kan ze dit beiden doen.

Via Dag oude dag komt Elise al een jaar bij een meneer over de vloer. Meneer heeft een dochter die wat verder weg woont en een drukke baan heeft. Tijdens de eerste lockdown afgelopen maart, is meneer verhuisd naar een verpleegtehuis. Meneer ging hard achteruit, mede doordat hij geen bezoek mocht ontvangen. Elise heeft, toen het weer mogelijk was, hem bezocht en van alles met hem gedaan om hem weer wat op te vrolijken. Zoals wandelen, zijn appartement leuk inrichten en verhuiskaarten gestuurd naar kennissen en vrienden van vroeger. Dat hielp, meneer ging op alle fronten enorm vooruit! Hierdoor werd voor haar heel duidelijk dat persoonlijke aandacht heel veel kan doen. Dat wil ze dan ook, samen met de dienstverleners, voor haar klanten van UWassistent kunnen betekenen.

Elise wil graag bijdragen aan een positief en betekenisvol leven voor ouderen (en hun mantelzorgers). Wat dat precies inhoudt, verschilt per persoon. En daarom komt ze graag persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Ook telefonisch neemt ze uitgebreid de tijd om samen met u in kaart te brengen waar u het beste mee geholpen bent.Reacties