Persbericht: UWassistent groeit: ondersteuning aan huis in heel Nederland!

UWassistent groeit

Afgelopen periode opende UWassistent vijf nieuwe vestigingen. Het totaal aantal regionale vestigingen komt daarmee op 24. Begin november opent nog een nieuwe vestiging. Deze groei zorgt ervoor dat vraag en aanbod op het gebied van ondersteuning aan huis, nog beter op elkaar afgestemd worden. Vanuit de regionale vestigingen verzorgen de contactpersonen van UWassistent dienstverlening op maat.

Nieuwe vestigingen

In de regio Drenthe is op 1 augustus Katja Vledder-Bos gestart. Geert Naber (regio Groningen) en Geertje Karstens (Noord-Groningen en Oost-Friesland) zijn de nieuwe contactpersonen in het noorden van het land. Marlie Vennegoor is vanaf 1 september actief in de Achterhoek. Voor dienstverlening aan huis in de regio Rotterdam hebben UWassistent en Thuishulp Rotterdam kortgeleden de handen ineengeslagen. Vanaf 1 november is Elise van de Burgt actief in regio Veenendaal, Ede en Wageningen. Benieuwd naar de nieuwe gezichten? Kijk dan op uwassistent.nl/persoonlijke-assistenten.

Werkwijze UWassistent

UWassistent regelt vanuit klantvragen passende dienstverlening aan huis. Klanten kunnen bij UWassistent terecht voor onder andere huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of persoonlijke begeleiding. De klant heeft een vast aanspreekpunt en hoeft niet zelf op zoek naar een dienstverlener. De contactpersoon selecteert een dienstverlener op basis van de wensen van de klant. De administratie en facturatie zijn geregeld. De klant heeft hier geen omkijken naar. De eerste kennismaking, met de contactpersoon en later met de dienstverlener, is vrijblijvend. Het vinden van de juiste match is voor UWassistent erg belangrijk.

De laatste jaren is de druk op mantelzorgers steeds hoger geworden. Ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar hebben daar wel ondersteuning bij nodig. UWassistent ontzorgt naast de klanten ook de mantelzorgers. Het uitbesteden van verschillende taken zorgt voor rust. De klant kan prettig zelfstandig thuis blijven wonen, zonder steeds een beroep te doen op de eigen omgeving.

Word franchisenemer!

Wilt u uw omgeving ook ontzorgen? UWassistent is op zoek naar betrokken ondernemers die in de eigen regio ouderen willen ondersteunen. UWassistent is een franchiseorganisatie. De franchisenemers richten zich op persoonlijke dienstverlening, het team op het hoofdkantoor ondersteunt daarbij. Na de toevoeging van de nieuwe vestigingen zijn nog enkele regio’s beschikbaar. Bent u die betrokken regelaar, een daadkrachtig organisatietalent vol energie? Word franchisenemer bij UWassistent! Meer informatie is te vinden op uwassistent.nl/franchisenemer-worden.

Reacties