Vanaf heden een nieuwe vestiging in Groningen en de kop van Drenthe: Geert Naber!

Geert Naber

Per 1 september is onze nieuwe franchisenemer Geert Naber actief in de regio Groningen en de kop van Drenthe. Leer hem in deze blog beter kennen, zoals zijn reden om de overstap naar UWassistent te maken. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe baan als vaste contactpersoon!

Wie is Geert?

Geert is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd rijdt hij graag motor, is hij in de natuur te vinden of zeilt hij. Van oorsprong is Geert voedingstechnoloog en diëtist. Na 20 jaar in de voedingsmiddelenindustrie te hebben gewerkt, heeft hij 10 jaar geleden de overstap gemaakt naar de zorg. Daar is hij werkzaam geweest als manager in de gehandicaptenzorg.

Geert zag bij zijn moeder dat het voor haar belangrijk was om zo lang mogelijk in haar vertrouwde omgeving te blijven wonen en daar ondersteuning te krijgen. Hij werkt graag met mensen die al een heel leven lang achter zich hebben, maar nu zelf ook recht hebben op steun van anderen. Daarom was de overstap naar UWassistent de juiste en logische keuze.

Over zijn werk voor UWassistent

Geert omschrijft zichzelf als ‘faciliterend’. Hij mag graag kwetsbare mensen in de samenleving ondersteunen en wel zodanig dat hij op de achtergrond functioneert en zij daarbij zelf de regie behouden. Hij ziet hierbij UWassistent als een laagdrempelige manier van zorg verlenen. Daar waar het ophoudt met vrijwilligers en het te vroeg is voor professionals, kan UWassistent uitkomst bieden waarbij vraag en aanbod worden samengebracht.

Geert heeft een luisterend oor en veel geduld. Hij haalt ook alles uit de kast om iemand te ontzorgen waar mogelijk. Hij wil (potentiële) klanten dan ook graag een boodschap meegeven: ‘Schroom niet, wacht niet, bel ons gewoon voor een oriënterend gesprek. Of we nu zaken gaan doen of niet, het is al fijn om iemand te hebben die met je mee kan denken.’

Bent u woonachtig in Groningen of de kop van Drenthe en bent u benieuwd wat Geert voor u kan betekenen? Maak dan vooral een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!Reacties