Nieuwe vestiging in Drenthe: maak kennis met Katja Vledder-Bos!

Katja Vledder

Vanaf 1 augustus start Katja Vledder-Bos in de regio Drenthe als nieuwe franchisenemer. Katja hoopt de mensen die woonachtig zijn in de regio Drenthe handvatten te kunnen geven om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Benieuwd naar haar drijfveren? Leest u dan snel verder.

Over Katja

Katja is getrouwd met de leukste man ter wereld, zo zegt ze zelf. Ze hebben samen een aantal dieren, waaronder een paard. Een van haar hobby’s is dan ook, naast kantklossen en Ajax, paardrijden. Katja is manager geweest bij een stichting voor chronisch zieke mensen. Naast het werk wat ze gaat doen voor UWassistent, is ze ook coach/counselor en Body Mind Release therapeut.

Haar werk bij UWassistent

In haar werk als manager, maar ook als mantelzorger, zag ze hoe moeilijk het is om de juiste hulp te vragen en te krijgen. Mensen op weg helpen, spreekt haar dan ook ontzettend aan. Ze wil mensen bijstaan in het nemen van beslissingen. Beslissingen waar ze 100% achter staan.

Katja vindt het zelf heel belangrijk om de eigen regie te houden en wil dat ook voor de klanten die ze gaat helpen. Ze hoopt dan ook een steentje te kunnen bijdragen aan dat stukje zelfbewustzijn. Goed luisteren, samenvatten en reflecteren zijn haar sterke punten als contactpersoon in de regio Drenthe. Hiermee hoopt ze dan ook de juiste zoekvraag uit te kunnen zetten en zo de juiste hulp te kunnen inschakelen. Ieder mens is anders en heeft andere behoeften. Verder omschrijft Katja zichzelf als empathisch, vriendelijk, doortastend, oplossingsgericht en is ze pas tevreden wanneer de klant dat ook is.

Katja wil graag een boodschap meegeven aan de (potentiĆ«le) klanten van UWassistent: ‘Durf te vragen om hulp. We zijn er voor u.’

Wij wensen Katja veel succes met haar nieuwe baan als franchisenemer bij UWassistent. Bent u zelf woonachtig in de regio Drenthe en kunt u ook wel wat hulp gebruiken bij uw zorgvraag? Neem dan gerust contact op!Reacties