Edith Op de Woerd: nieuwe vestiging in regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop!

Edith Op de Woerd

Vanaf deze maand is Edith Op de Woerd begonnen bij UWassistent als persoonlijke assistent in regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. We zijn blij met deze uitbreiding en hopen dat zij veel nieuwe mensen kan helpen met hun zorgvraag. In deze nieuwe blog leert u Edith een beetje beter kennen.

Wie is Edith?

Edith woont samen met haar echtgenoot en hun prachtige Somali poes. Haar hobby’s zijn golfen, hardlopen en bridgen. Zij is begonnen als accountmanager en was later national accountmanager in de grafische industrie.

Hoe zij bij UWassistent terecht is gekomen? Dit vertelt Edith hierover: ‘Twee jaar geleden ben ik voor diverse kranten human interest verhalen gaan schrijven. Het interviewen van allerlei soorten mensen heeft mij de ogen doen openen. Ik zag veel eenzaamheid bij, met name, hulpbehoevende mensen.’ Dat zij dan nu iets voor die mensen kan betekenen, vindt ze fijn. ‘Ouder worden is mooi, maar niet altijd makkelijk. Wat is er dan fijner dan om ouderen zo van dienst te zijn dat ze langer de regie over hun eigen leven kunnen behouden? Onafhankelijk zijn én blijven is zo belangrijk.’ In haar vorige werk heeft zij tevens leren ontzorgen, dit is haar écht op het lijf geschreven!

UWassistent Edith

Edith weet precies wat ze wil bereiken met haar werk bij UWassistent: ‘Ik vind het geweldig om te helpen en zo mensen blijer te maken. Om een glimlach op het gezicht te toveren en energie te halen uit het iets kunnen betekenen voor een ander.’ Edith heeft geduld, is een echte verbinder, is vriendelijk, betrouwbaar en beschikt over organisatietalent. Daarnaast heeft zij nog een extra zintuig: intuïtie. Deze persoonlijke eigenschappen, samen met haar ervaringen, maken haar zo geschikt voor dit werk.

Wat Edith aan haar toekomstige klanten wil meegeven: ‘Stel u open voor hulp. Dat geldt niet alleen voor de hulpbehoevenden, maar zeker ook voor de mantelzorgers. Denk aan uzelf! Schakel hulp in! Ouderen die zich goed voelen in hun eigen woonomgeving hebben minder snel medische hulp nodig. Daarbij kunnen wij u van dienst zijn’.

Woont u in regio Leiden, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en kunt u wel wat hulp gebruiken? Edith helpt u graag! Neem gerust contact met haar op en zij kijkt graag met u mee waarbij zij kan helpen.Reacties