Nieuwe persoonlijke assistent in regio Arnhem: Maak kennis met Ben

Ben Gerritsen

Vanaf deze maand is Ben Gerritsen begonnen bij UWassistent als persoonlijke assistent in regio Arnhem. We zijn blij met deze uitbreiding en hopen dat hij veel hulpvragers en hulpen bij elkaar gaat brengen. In deze blog leert u hem alvast beter kennen.

Ben is woonachtig in regio Arnhem en is al ruim 40 jaar getrouwd met Simone. Zijn twee dochters wonen in het midden en westen van het land. Na zijn opleiding Marketing en Strategisch Management heeft hij gewerkt in diverse marketing- en salesfuncties bij uitgeverijen en opleidingsinstituten. Ook is hij eigenaar geweest van een opleidingsinstituut op het gebied van makelaardij en vastgoed. Om Ben alvast beter te leren kennen, hebben we hem gevraagd naar zijn hobby’s. Tennis, de hond uitlaten en op vakantie gaan, dat doet hij graag in zijn vrije tijd.

Maar verder is hij vooral erg actief ingesteld. Dat was ook de reden dat hij naar een nieuwe uitdaging zocht.

“Wat ik wil bereiken? Zoveel mogelijk mensen helpen met langer zelfstandig thuis wonen”.

De variatie van wisselende contacten met dienstverleners en dienstvragers is wat Ben aanspreekt aan de rol van persoonlijke assistent. Daarnaast is het de voldoening die het hem geeft om anderen te helpen wat hem drijft om deze uitdaging aan te gaan: “Ik ben persoonlijke assistent geworden om ouderen op een zinvolle manier te helpen zelfstandig te blijven wonen. Het dichtbij de klant zijn en deze persoonlijke aandacht kunnen geven vind ik belangrijk. En als persoonlijke assistent heb je veel vrijheid om zelfstandig te ondernemen.”

Met een marketingachtergrond en levenservaring kan Ben zich goed verplaatsen in de belevingswereld van verschillende mensen. Hij is pas tevreden als de klanten tevreden zijn. De beste en gepaste hulp bieden, dat is zijn doel.

Woont u in regio Arnhem en heeft u of iemand in uw omgeving behoefte aan huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp, begeleiding, gezelschap of iets dat daarmee te maken heeft? Persoonlijke assistent Ben zoekt graag voor u de best passende dienstverlening.

Reacties